piece do pizzy i chleba

Nasza firma jest producentem tradycyjnych pieców do wypieku pizzy i chleba.

Piece produkowane są w tradycyjny sposób, jednak uwzględniają nowe technologie i materiały.

Ciągle jednak najważniejsze jest doświadczenie. Piece produkujemy od 2001 roku.

Aktualnie oferujemy Państwu serię gotowych do użytku pieców Wojtek i Jacek.

Piece te budowane są z cegieł szamotowych i akumulacyjnych betonów (SiMix) wykorzystywanych jako podłoga pieca.

Piec do pizzy w altance
Piec do pizzy  podczas użytkowania Piec do pizzy  podczas użytkowania 2
Dostępny
Piece do pizzy i chleba

Piec do pizzy i chleba Wojtek

Grupa owo pl
4 735,50 zł
Gotowy, kopułowy piec do wypieku pizzy, chleba i nie tylko. Zastosowanie tego tradycyjnego pieca jest szerokie. Dostępne średnice wewnętrzne Wojtek-80: fi 80 cm Wojtek-100: fi 100 cm Wojtek-120: fi 120 cm (na zamówienie) Piec Wojtek-120, dostępny jest na zamówienie po wpłaceniu zaliczki rezerwacyjnej.
Tunelowy piec do pizzy i chleba Jacek Tunelowy piec do pizzy i chleba Jacek 2
Dostępny
Piece do pizzy i chleba

Tunelowy piec do pizzy i chleba Jacek

Grupa owo pl
2 829,00 zł
Tunelowy piec opalany drewnem. Palenisko wewnątrz w kształcie prostokąta. Wymiary zewnętrzne betonowej podstawy pieca: 120 x 80 cm Piec produkowany z myślą o klientach indywidualnych, mniejszych pizzeriach i lokalach gastronomicznych.

Tradycyjne opalane drewnem.

Kopuła pieców budowana jest z cegieł szamotowych, różnią się wewnętrznym kształem paleniska

Ta witryna używa plików cookie. Więcej informacji o używanych przez nas plikach cookie, ich zastosowaniu i sposobie modyfikacji, akceptacji plików cookie, można znaleźć  na naszej stronie internetowej (Polityka plików cookie).